Despre Noi

Ar fi foarte multe lucruri de spus, primul lucru pe care-l putem spune despre noi, este ca suntem punctuali ,seriosi si scopul nostru principal este sa facem lucrurile fara gresala. Suntem persoane sociabile care isi doresc in permanenta ca si orele sustinute de noi sa fie o buna ocazie de relaxare si de distractie fie ca vorbim de copii sau de adulti. In fiecare clipa ne dorim ca cei care ne trec pragul sa se simta bine si sa plece cu zambetul pe buze din sala noastra de dans. Inca din anul 2007 cand eram la inceput am respectat fiecare cursant care a trecut pe la noi si ne-am straduit sa gasim cele mai bune tehnici de predare si de motivare a curantilor nostri.

Ne putem mandri ca din anul 2007 pana in prezent am castigat peste 200 de premii , de asemenea suntem bucurosi ca am avut ocazia sa dansam la competitii in tari ( Polonia, Ungaria, Serbia, Grecia, Austria, Cehia, Muntenegru ,Romania ) , reprezentand de fiecare data cu mandrie locul de unde provenim.

Ne recomanda experienta de 8 ani in acest domeniu ca si coregrafi , noi, Oana si Roland vom incepe cu o scurta enumerare a performantelor noastre .

 

 

Studii/Specializari / Diverse :

Absolvirea Colegiului National de Arta “Ion Vidu” Timisoara – sectia coregrafie
Absolvirea Scolii Populare de Arte Timisoara – sectia coregrafie
Workshop-uri de pregatire in cadrul federatiilor mondiale de dans WADF ( worldartdance.com) si IFMD(www.ifmd.hu).
Arbitri Internationali la diverse competitii internationale in urmatoarele tari : Ungaria, Serbia, Muntenegru, Grecia , Polonia, Romania.
Initiatori a competitiilor internationale si nationale de dans modern in Romania. ( Prima competitie oficiala de dans modern , organizata sub egida IFMD in anul 2012 )
Reprezentanti ai Romaniei in comitetele executive ale federatiei mondiale de dans modern IFMD
Ambasadori ai WADF in Romania.

Experienta ca si dansatori :

Colaboratori ai Operei Nationale Romane ( roluri de figuratie)
Membrii ai Federatiei Romane de Dans Sportiv
Castigatori a peste 40 de premii ,nationale la diverse competitii,putem enumera cateva copeptitii de amploare cum ar fi:
Dance Masters
Timisoara Open Championship
Campionatul National de Dans Sportiv
Cupa Mirona – Reghin etc.

Experienta ca si profesori coregrafi :

Castigatori a peste 200 de premii nationale si internationale la concursuri de profi, cum ar fi :
Prague Open ( Cehia,) ; Viena Dance Open (Austria ) , Corfu Dance Open ( Grecia) , Bar Open ( Muntenegru ) , European championship ( Ungaria, Polonia, Serbia ) , Open Festival Competitions ( Vrsac, Ada, Subotica ,Kanijza – Serbia )
Mai multe detalii legate de premiile si aparitiile ROK DANCE din anul 2007 pana in prezent gasiti pe pagina Premii si Aparitii.