UPDATE – REZULTATE – INTERNATIONAL DANCE OPEN LA SFARSIT !

UPDATE !

REZULTATELE COMPETITIEI !!!

[pdf-embedder url=”https://rokart.org/wp-content/uploads/2019/05/rezultatele-vineri.pdf” title=”rezultatele vineri”]

[pdf-embedder url=”https://rokart.org/wp-content/uploads/2019/05/rezultate-sambata.pdf” title=”rezultate sambata”]

[pdf-embedder url=”https://rokart.org/wp-content/uploads/2019/05/rezultate-duminica-sala-2-.pdf” title=”rezultate duminica sala 2″]

[pdf-embedder url=”https://rokart.org/wp-content/uploads/2019/05/rezultate-duminica-sala-1-.pdf” title=”rezultate duminica sala 1″]

 

Dragilor, va multumim din suflet pentru participare , a fost o onoare pentru noi sa muncim pentru a duce la capat un concurs de 3000 de inscrieri. A fost ceva fabulos, ceva ce nu ne-am imaginat vreodata ca vom realiza. Am organizat concrusul pe 3 zile si  pe doua scene concomitent, ceea ce inseamna atat pentru noi ca si organizatori dar si pentru cluburile participante un adevarat maraton.

Multumiri deosebite dorim sa aducem Centrului Regional de Afaceri , Media Party Show , Live Audio , Ewald Gruescu Photography, oameni fara ce care frumaosa scena, luminile , muzica si pozele ar fi fost inexistente.

De asemnea toti cei care au muncit cot la cot pentru a duce acest eveniment la un nivel cat mai inalt merita toate multumirile noastre.

Pe parcursul acestei zile vom afisa si rezultatele concursului.

Va asteptam la urmatoarea competitie !

 

Leave a Reply

en_USEnglish