#StartONG

Atunci cand accesul copiilor defavorizati la educatie,cultura si arta este o valoare in care credem se nasc astfel de proiecte!
Ma implic,ma integrez,reusesc!-este un astfel de proiect , finanțat prin programul StartONG, lansat de Kaufland Romania și implementat de Asociația Act for Tomorrow.
Asociatia Cultural Sportiva ROK ART din Judetul Timis, si-a propus constientizarea opiniei pulice,a comunitatii si a parintilor cu privire la importanta integrarii tuturor elevilor,tinerilor,indiferent de dizabilitate si de unde provin , stimularea implicarii acestora in viata comunitatii prin activitati nonformale/culturale oferindu-le astfel sansa cresterii increderii in propriile abilitati si capacitati, a stimei de sine si recunoasterea lor ca fiind actori sociali activi.
Activiatea de web desing,reportaje foto-video-desfasurata la Scoala Ginmaziala Cenei cu participarea a 4 grupe simultane a cate 10 elevi parcurg etapele de baza pentru personalizarea unui site al scolii, cu elemente de baza prestabilite tip WordPress si invata sa realizeze reportaje foto-video.Copii sunt deosebit de implicati si interesati de acesata activitate.
Cursurile de dans popular si modern de asemaenea sunt foarte apreciate si asteptate de catre copii Scolii Ginaziale Cenei. Se desfasoara cursuri de dans bisaptamanale in cadrul carora copii isi stimuleaza abilitatile de coordonare motorie, se distreaza,isi dezvolta abilitatile de comunicare, pentru atingerea unui scop comun de integrare in societate indiferent de dizabilitate sau mediul de provenienta.
Povestea noastra continua, vom reveni cu noi activitati derulate in cadrul proiectului cu impresii si povesti frumoase credem noi.
#StartONG #KauflandRomânia #ActforTomorrow #ImplicareaFaceDiferenta


Comments

Leave a Reply