Centrul Cultural o Șansă pentru toți !

Începem prin a vă prezenta următoarele două ramuri artistice care vor fi studiate în cadrul  proiectului Centrul Cultural O Șansă Pentru Toți, proiect realizat în cadrul programului @Start ONG, lansat de Kaufland Romania și implementat de asociația Act for Tomorrow: și orga si chitara.

Chitara joacă un rol important în numeroase genuri muzicale, aparținând folclorului, dar îndeosebi muzicii de consum. Între aceste genuri, se numără muzica blues, country, folk, flamenco, jazz, rock.

Orga este un instrument muzical cu claviatură în care sunetul este produs de aerul care vibrează la trecerea prin tuburi de diferite dimensiuni. Este, de regulă, un instrument imobil de mari dimensiuni, cu sute de tuburi, construit special pentru încăperea în care se află. Are un statut aparte între instrumentele muzicale: este cunoscută mai ales ca instrument de cult, fiind întâlnită în general în bisericile creștine catolice sau protestante. Orgi există însă și în săli de concerte sau în case particulare.

Cursurile se vor desfășura  la căminul cultural din Comuna Săcălaz în fiecare zi de Sâmbătă, începând cu ora 11:00 până la 13:00.

Înscrierile se fac prin e-mail,  ele fiind valide doar după confirmarea ACS ROK ART sau la fața locului în ziua primei ședințe a fiecărui curs.

Pentru informații și înscrieri ne puteți contacta la acsrokart@gmail.com sau telefonic 0756060240.

#StartONG #ImplicareaFaceDiferenta #KauflandRomania #ActforTomorrow

Leave a Reply

en_USEnglish