European Championship 2023

European Championship 29-30 April 2023, a fost un real succes, 3800 de persoane (dansatori si spectatori) au luat parte la acest eveniment care ne-a umplut sufletul de bucurie. In urma cu 10 ani porneam pe un drum necunoscut, iar acum dupa 10 ani ne bucuram ca am reusit sa organizam cel mai mare concurs de dans din zona de vest a Romaniei.

Multumimt tuturor celor care si-au adus aportul in buna desfasurare a acestui eveniment : Merpano pentru sprijinul oferit in asigurarea transportului spre buzias, Sabin Emilian Ceontea si Sar Security pentru asigurarea impecabila si profesionista a ordinii si sigurantei concurentilor in interiorul salii de sport, de asemenea le multumim si pentru sponsorizarile oferite , acestea usurandu-ne semnificativ munca in organizarea evenimentului.

Dorim sa multumim in mod special Primaria Buzias domnului Cristian Cindea pentru implicarea neconditionata si ajutorul oferit in orice moment am avut nevoie , multumim Casei de Cultura Buzias pentru ajutorul oferit si tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui eveniment !

Le multumim tuturor celor din Staff-ul tehnic fara de care toate acestea nu erau posibile !

Visul nostru merge mai departe !

———————————————————————-

Mondy Videographers va stau la dispozitie pentru a revedea momentele deosebite din timpul concursului , ei au filmat toate momentele de dans , le puteti gasi la ei pe site ordonate intrum mod profesionist , le puteti cumpara de acolo !

#sarsecurity#merpano#rokart#primariabuzias#concursuridans#casadeculturabuzias