Blog

1 Iunie la Carpinis !

Pentru ca ne plac provocarile, in aceeasi zi, dupa festivalul de dans ROK DANCE JUNIOR, impreuna cu Primaria Comunei Carpinis cu domnul Primar Popa D. Marcel , am organizat la terenul de sport din Comuna Carpinis, un adevarat parc de distractii, foarte multi copii au luat parte la evenimentele , atelierele si jocurile organizate de noi , ne bucuram foarte mult ca visul nostru prinde contur.

Le multumim tuturor celor care ne sprijina !

ROK DANCE JUNIOR !

A fost un weekend deosebit , greu cu multe provocari si multa munca, dar a meritat, primul din cele doua evenimente organizate de Asociatia ROK ART impreuna cu Primaria Comunei Carpinis a fost festivalul de dans ROK DANCE JUNIOR, festival care a adunat 300 de copii din judetul timis, copii care au impartasit cu mare drag pasiunea lor pentru dans.

Dorim sa aducem multumiri deosebite domnului Primar Popa D. Marcel , un om deosebit care ne sprijina toate initiativele, de asemenea dorim sa aducem la cunostinta dvs ca Primaria Comunei Carpinis sprijina cursurile oferite de noi in mod gratuit copiilor din Carpinis , in totalitate.

Ziua Campului 2023

Ziua Campului 2023 , un eveniment bine organizat, un adevarat oras destinat agriculturii , eveniment organizat de firma Merpano unde am avut si noi cei de la ROK ART, un colt al nostru, un loc unde sa impartasim copiilor si nu numai, dorinta si placerea noastra pentru arta si cultura. Dupa cum puteti vedea in poze a fost un real succes, ne bucuram pentur acest lucru si le multumim celor de la Merpano ca sunt alaturi de noi mereu.

Fragmente din cadrul orelor de dans modern, dans popular si balet!

Sponsorii asociatiei : Merpano , Total Protect & Sar Security , MEWI, Cartierul Primăverii , SC Proexib Instal SRL, @Dietricht Honold Logistics .

ART OF DANCE SANTANA !

Dupa doi ani de activitate a centrului cultural apar si rezultatele notabile. Copii centrului cultural din sacalaz, au participat sambata 13 mai la concursul ART OF DANCE, organizat la Santana , am participat cu un numar de 80 de copii , si 16 coregrafii solo si de grup. De aceasta data am fost placut surprinsi noi cei din echipa rok art, ca nu doar copii sunt atrasi de acest miraj al artei, ci si parintii care au fost mai entuziasmati ca nici o data ,uneori mai competitivi ca si copii , acest lucru ne bucura enorm.Pe aceasta cale dorim sa le multumim ca fac parte din povestea noastra. Si ii asiguram ca urmeaza momente deosebite si pentru ei dar si pentru copii lor.

La acest concurs am obtinut urmatoarele rezultate :

Juvenile Crew All Style Open- locul 2

Juvenile Crew Hip Hop- locul 1

Juvenile Mini Crew-Hip Hop : locul 1

Little dolls locul 3

Girlies locul 2

Mini Kids Solo All Style Open- locul 1

Camelia Belea Locul 4

Larisa Parfenie Locul 2

Bordans Andrea Locul 1

Ivan Sofia Locul 1

Bianca Miu Locul 1

Iulia Boruga Locul 1

Adriana Balasoiu Locul 1

Patricia Onu Locul 2

Musical – Youth Large Group Locul 1

Hip Hop – Youth Large GRoup Locul 1

Nu in ultimul rand am dori sa multumim tuturor celor care fac posibil ca activitatea noastra sa se desfasoare intrun mod si climat acceptabil.

Sponsorii asociatiei : Merpano , Sar Security / Total Protect & Sar Security , MEWI , Cartierul Primăverii , SC Proexib Instal SRL , Dietricht Honold Logistics .

Thank you MEWI !

Visul ROK ART in Comuna Sacalaz continua, toti copii vor beneficia de cursurile gratuite pe care le oferim in cadrul centrului nostru cultural. In continuare cei 250 de copii din cadrul centrului cultural se vor bucura de fiecare moment pe care il petrec alaturi de noi. Pentru acest lucru dorim sa multumim firmei MEWI care a pus umarul la consolidarea si sustinerea activitatilor culturale in comuna sacalaz, si s-au oferit sa sponsorizeze si sa sprijine activitatile rok art in Comuna Sacalaz.