Fit to Dance

CONCURS NAȚIONAL DE DANS             


FIT TO DANCE           

Ediția a XIII-a – ORADEA 2021         

 

 

Regulament Concurs:

 

 1. Concursul Național de dans Fit to dance se desfășoară în Oradea in data de 30.10.2021, ora 09:00. Participarea se face numai pe bază de invitație trimisă de clubul organizator. Concurenții sunt rugați sa se prezinte la locul de desfășurare de la orele 08:00 pentru acomodare.

 

 1. Concursul se desfășoară pe urmatoarele categorii de vârstă:

baby (4-6 ani)

mini (6-8 ani)

children I (8-10 ani)

– children II (10-12 ani)

juniori I (13-14 ani)

juniori II (15-16 ani)

seniori (16 + ani)

 

 1. Daca o treime din numărul membrilor ce compun o formație sau grup depaseste varsta admisa in regulament, se trece la urmatoarea categorie.

 

 1. Secțiunile concursului :

– solo: open dance, acro dance, dans contemporan, balet clasic, dans de caracter, artistic dance, jaz dance, hip – hop, street dance.

– duo: open dance, acro dance, dans contemporan, balet clasic, dans de caracter, artistic dance, jaz dance, hip – hop, street dance.

– grup (4-7 persoane): open dance, acro dance, dans contemporan, balet clasic, dans de caracter, artistic dance, jaz dance, hip – hop, street dance.

– formație (8 + persoane): open dance, acro dance, dans contemporan, balet clasic, dans de caracter, artistic dance, jaz dance, hip – hop, street dance.

 

 1. Pentru fiecare gen de dans și categorie de vârstă, vă veți putea înscrie în concurs cu un singur număr. Dar, un participant la secțiunea solo, poate participa la celelalte secțiuni (duo, grup, formație).

 

 1. Melodiile se vor incarca online pe site, link-ul de incarcare il vor primi doar cluburile care confirma inscrierea. Pentru orice eventualitate va rugam sa aveti un stick la dv. Durata unui dans solo sau duo va fi de max 2 minute, iar pentru grup sau formație între -2 minute 30 secunde și 4 minute. Nerespectarea timpului duce la oprirea  piesei muzicale  si descalificarea numarului de dans.

 

 1. Juriul va fi compus din cinci membri. Fiecare număr în concurs va fi notat pentru partea artistică , partea tehnică cât și pentru încadrarea  în genul  de dans ales. Va rugam sa fiti atenti la incadrarea in genul de dans.

 

 

 1. Ocupantele primelor trei locuri vor primi diplome, medalii și cupe. Fiecare secțiune se premiază separat.

 

 1. Însoțitorii vor aduce și trimite tabele nominale cu numele participanților. Cheltuielile de transport, cazare, masa vor fi suportate de fiecare delegație in parte. Pentru rezervare va rugăm sa specificați la inscriere numarul de locuri solicitate.

 

 1. Respectare regulamentului este obligatorie, pentru a evita situații neplăcute. Invitația nu este transmisibilă.

 

 1. Participarea se confirmă pâna la data de 10.2021 la numerele de telefon 0745537068 / 0744780355

 

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

Oct 30 2021

Time

All Day

Location

Casa de Cultura a Sindicatelor ORadea
Casa de Cultura a Sindicatelor ORadea

Organizer

Fit Dance Oradea
Phone
0745537068